Gia…giamas Λεμονάδα 1000ml

B2B Only

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ 4€. ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΕΣ 70€ ΚΑΙ ΑΝΩ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

ΠΛΗΡΩΜΗ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS

Not Available
Κατηγορία:

☎ ΤΗΛ.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: (+30) 2810 300966

Περιγραφή

Προϊόν σύνθλιψης φρέσκων Ελληνικών λεμονιών χωρίς χημικά πρόσθετα και χρωστικές, ικανό να παρασκευαστεί και να σταθεί άψογα είτε ως χυμός είτε ως αναψυκτικό.

Το 1300gr μπουκάλι μας, σας δίνει την απόλαυση 25 μερίδων των 580ml σερβιρισμένο στο ειδικό παραδοσιακό ποτήρι βαζάκι μας, όπως αρμόζει στην πληθωρική Ελληνική κουλτούρα.

Είχε παραλάβει τρία χρυσά αστέρια από τον Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσεις στις Βρυξέλλες με το Superior Taste Award.

Ιδέες

Κέικ Ροζολεμονάτο

Συστατικά:

Υλικά για Γλάσσο Λεμονιού :

1/2 φλυτζάνι ζάχαρη άχνη 1 κουταλια της σουπας γάλα. Λίγες σταγόνες λεμονιού, Ξύσμα από ένα lime.

Tips και λίγα μυστικά :

1) Μπορείτε στο γλάσσο να βάλετε σταγόνες από lime αν θέλετε πιο έντονο άρωμα.

2) Ρίξτε αντί για γλάσσο λεμονάδα Gia..giamas

3) Ρίξτε άχνη με ξύσμα λεμονιού και lime

4) Μπορείτε να βάλετε κόκκινο χρώμα σε όλο το μίγμα κ να κάνετε ροζ λεμονάτο ολόκληρο το κέικ. Καλή Επιτυχία !!!

 

Υλικά : 250 γραμμαρια βούτυρο soft. 340 γραμμαρια ζάχαρη. 4 αυγά. 1 φλυτζάνι γιαούρτι ή κρέμα γάλακτος. 1 φλυτζάνι λεμονάδα Gia…giamas. Ξύσμα από ένα lime και το χυμό του. Ξύσμα από ένα λεμόνι. 2 βανίλιες. 1/2 κουταλια του γλυκου αλάτι. 1 κ γ μπέικιν πάουντερ 450 γραμμ. αλεύρι Απ. Λίγο βούτυρο και αλεύρι για τη φόρμα Χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο Όλα τα υλικά μας πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

 

Εκτελεστή συνταγής:

Από την Νίκη Μερκούρη Εκτέλεση :

1) Χωρίζω τα αυγά μου και χτυπάω τα ασπράδια μαρέγκα με λίγες σταγόνες λεμονιού.

2) Το βούτυρο το ρίχνω στο κάδο του μίξερ και το χτυπάω μόνο του για 3 λεπτά μετά προσθέτω τη ζάχαρη κ συνεχίζω μέχρι να έχω ένα αφράτο μίγμα σαν σαντιγί.

3) Ρίχνω κρόκους έναν – έναν μέσα στο βούτυρο και περιμένω να αναμιχθούν καλά συνεχίζοντας το χτύπημα.

4) Ρίχνω την κρέμα γάλακτος ,το ξύσμα λεμονιού και lime χυμό από lime και τη λεμονάδα μου.

5) Τέλος ανακατεύω όλα τα στέρεα υλικά στο αλεύρι (δηλ. αλάτι βανίλιες μπέικιν) ρίχνω εναλλάξ μαρέγκα και αλεύρι μέχρι να τελειώσουν.

6) Βουτυρώνω τη φόρμα μου την αλευρώνω κ ρίχνω μέσα το 1/3 από το μίγμα.

7) Παίρνω λίγή ποσότητα από το μίγμα κ το χρωματίζω με σταγόνες από κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύω μέχρι να έχω ένα ωραίο ροζοκόκκινο χρώμα.

8) Κατόπιν σκεπάζω με το υπόλοιπο μίγμα.

9) Ψήσιμο : στους 170 βαθμούς με αέρα. Χρόνος : 1 ώρα περίπου. Μέχρι να ροδίσει και να μοσχοβολήσει. Δεν ανοίγουμε ποτέ́ πριν την μισή ώρα την πόρτα του φούρνου Δοκιμάζουμε και με την κλασική μέθοδο του μαχαιριού.

Για το γλάσσο: Ανακατεύετε πρώτα άχνη με γάλα Μετά σταγόνες λεμονιού Και τέλος το ξύσμα lime Μετά ρίχνετε σε πλαστική σακούλα το παγώνετε για λίγο και μετά απλώνετε στο κέικ.

Highlights

Η λεμονάδα Gia…giamas πληροί όλες τις απαιτήσεις ενός 100% φυσικού προϊόντος.

  • Χωρίς Συντηρητικά
  • Χωρίς Γλουτένη
  • Πλούσιο σε Αντιοξειδωτικά
  • Πλούσιο σε Βιταμίνη C
  • Όλα τα φρούτα είναι 100% ελληνικά
  • Ιδανικό για Vegan
  • Τα 100ml Gia…giamas Λεμονάδα παρασκευάζονται, από 112ml χυμού λεμονιού

Διατροφικός Πίνακας

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑ 100ml
προϊόντος
ANA 580ml
έτοιμο προς κατανάλωση
Ενέργια 416kcal / 1741kJ 167kcal / 696kJ
Λιπαρά 0,4gr 0,2gr
Εκ των οποίων κορεσμένα 0,4gr 0,2gr
Υδατάνθρακες 103,5gr 41,4gr
Εκ των οποίων σάκχαρα 89gr 35,6gr
Εδώδιμες Ίνες 0,01gr 0,0gr
Πρωτεΐνες 0,6gr 0,2gr
Αλάτι 0,01gr 0gr
Βιταμίνη C 173mg 69mg