Κρέπα

B2B Only

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ 4€. ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΕΣ 70€ ΚΑΙ ΑΝΩ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

ΠΛΗΡΩΜΗ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS

Not Available
Κατηγορία:

☎ ΤΗΛ.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: (+30) 2810 300966

Περιγραφή

Η FAFAS FOOD PRODUCTS θέλοντας να προλαβαίνει τις εξελίξεις στο χώρο της μαζικής εστίασης και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς δημιούργησε νέους κωδικούς σε έτοιμα μίγματα κρέπας ικανοποιώντας κάθε επαγγελματία.
Με γνώμονα την ποιότητα, την ευκολία στην παρασκευή των προϊόντων και το άριστο service μας δίνεται η δυνατότητα να στηρίζουμε και τον ποιο απαιτητικό πελάτη, δημιουργώντας μια επαγγελματική σχεση εμπιστοσύνης.
Το μίγμα κρέπας FAFAS παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα κάτω από προδιαγραφές ISO22000. Αυτό σημαίνει ότι η διαχείριση των Α’ υλών στη διαδικασία παραγωγής, η παραγωγική διαδικασία, η αποθήκευση και η διακίνηση πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται σύμφωνα με τις τελευταίες ευρωπαϊκές οδηγίες ασφάλειας τροφίμων.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της FAFAS FOOD PRODUCTS χαρακτηρίζονται από πλήρως αυτοματοποιημένη διαχείριση της παραγωγής. Φιλοσοφία της FAFAS FOOD PRODUCTS στην παραγωγή των προϊόντων της είναι η απουσία χημικών συντηρητικών.
Γι’ αυτό και όλες οι Α ύλες συνοδεύονται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά τεχνικών προδιαγραφών που απαιτούνται για την παραγωγή αγνών και φυσικών προϊόντων απαλλαγμένα από μεταλλαγμένα. Όλα αυτά διασφαλίζουν ένα άριστο και σταθερό ποιοτικά αποτέλεσμα.
Η εταιρεία μας για τη συσκευασία του μίγματος βάφλας FAFAS χρησιμοποιεί άριστα και τελευταίας τεχνολογίας υλικά για την διαφύλαξη της ποιότητας των προϊόντων από εξωγενείς παράγοντες.
Τα υλικά της συσκευασίας συνοδεύονται με την ευρωπαϊκή νομοθεσία που αφορά την περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα καθώς και την 282/08/ΕΚ σχετικά με την χρήση ανακυκλωμένων πλαστικών. Δηλαδή η ποιότητα της συσκευασίας είναι εναρμονισμένη με την ελληνική νομοθεσία του κώδικα τροφίμων και των ευρωπαϊκών οδηγιών.