Περιγραφή
Μονοποικιλιακός καφές από την περιοχή Huila της Κολομβίας, καλλιεργημένος σε υψόμετρο 1.350 – 1.850m με περίσσια αγάπη από την τοπική ένωση καλλιεργητών Asprotimana.
Medium Roast: φρουτώδης, χωρίς εξάρσεις στην οξύτητα, πολύπλοκος με πλούσιο σώμα ώστε να μπορέσετε να τον απολαύσετε ακόμη και κρύο. Δοκιμάστε τον με διπλή δόση, φυσικά χωρίς ζάχαρη (δεν τη χρειάζεται) και 2 παγάκια… όνειρο!
Medium Roast: φρουτώδης, χωρίς εξάρσεις στην οξύτητα, πολύπλοκος με πλούσιο σώμα ώστε να μπορέσετε να τον απολαύσετε ακόμη και κρύο. Δοκιμάστε τον με διπλή δόση, φυσικά χωρίς ζάχαρη (δεν τη χρειάζεται) και 2 παγάκια… όνειρο!