Δρακούλη Καφές Φίλτρου Arabica Tusso Meister 250gr

B2B Only

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ 4€. ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΕΣ 70€ ΚΑΙ ΑΝΩ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

ΠΛΗΡΩΜΗ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS

Not Available
Κατηγορία:

☎ ΤΗΛ.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: (+30) 2810 300966

Περιγραφή

Αλεσμένος καφές φίλτρου, της εταιρείας Δρακούλη, για εσάς που θέλετε να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας. Με χαρμάνι από επιλεγμένες ποικιλίες 100% arabica, έχει απαλή & γλυκιά γεύση, αυξημένη οξύτητα και περιέχει λιγότερη καφεΐνη από ένα καφέ ποικιλίας robusta. Για το ιδανικό αποτέλεσμα σημαντικό ρόλο παίζει σωστή η αναλογία καφέ και νερού.
Το νερό αποτελεί το 99% της περιεκτικότητας του καφέ, οπότε θέλει προσοχή η ποσότητα του καφέ, γιατί αυτή είναι που θα κάνει τη διαφορά. Αν δηλαδή ο καφές θα καταλήξει να είναι ελαφρύς ή δυνατός.
Χονδρικά μιλώντας για κάθε λίτρο νερού αναλογούν περί τα 50-65γρ. καφέ. Σε μικρή κλίμακα αυτό σημαίνει γύρω στα 6γρ. καφέ ανά 100ml νερού ή 2 κοφτές κουταλιές της σούπας για κάθε κούπα χωρητικότητας γύρω στα 300ml νερό.
Μιας και το μεγαλύτερο ποσοστό του ροφήματος είναι νερό, δεν πρέπει να παραβλέψετε τη σημασία του νερού που θα χρησιμοποιήσετε, καθώς η ποιότητά του μπορεί να αλλοιώσει σε μεγάλο βαθμό το γευστικό αποτέλεσμα του καφέ σας.
Αν η περιοχή όπου ζείτε έχει σκληρό νερό είναι καλύτερο να το αποφύγετε και να χρησιμοποιήσετε αντ’ αυτού εμφιαλωμένο ή εναλλακτικά φιλτραρισμένο νερό βρύσης το οποίο είναι απαλλαγμένο από χλώριο και άλλες χημικές ουσίες. Το κέρδος θα είναι διπλό και για τον καφέ που θα είναι πιο γευστικός αλλά και για τη μακροχρόνια καλή λειτουργία της καφετιέρας σας.

Αποθήκευση καφέ: Ο καφές πρέπει να αποθηκεύεται σε αεροστεγές δοχείο, σε σκοτεινό μέρος απαλλαγμένο από μυρωδιές όπου επικρατεί θερμοκρασία δωματίου. Αποφύγετε να αποθηκεύσετε τον καφέ σας στο ψυγείο καθώς είναι ευάλωτος τόσο στις οσμές των φαγητών, όσο και στην υγρασία.