Βαφλάκι

B2B Only

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ 4€. ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΕΣ 70€ ΚΑΙ ΑΝΩ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

ΠΛΗΡΩΜΗ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS

Not Available
Κατηγορία:

☎ ΤΗΛ.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: (+30) 2810 300966

Περιγραφή

Το βαφλάκι είναι μία φρεσκοψημένη βάφλα fafas σε ειδικό σχήμα έτσι ωστε να κόβεται και να δημιουργούνται δώδεκα όμοιες / ίδιες μπουκιές βάφλας (δώδεκα φρεσκοψημένα βαφλάκια).
Τώρα πλέον ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να απολαμβάνει το βαφλάκι μέσα στην ειδική χάρτινη πολυτελή συσκευασία περπατώντας στη βόλτα του, στην παιδική χαρά, στην παραλία και οπουδήποτε αλλού επιθυμεί με μεγάλη ευκολία.
Το βαφλάκι έδωσε την ευκαιρία στους επαγγελματίες που ασχολούνται με την μαζική εστίαση και δεν έχουν καθόλου καθηστικό χώρο στα καταστήματά τους, με τη δημιουργία συγκεκριμένων πόστων να εκπαιδευτούν και να διαχειριστούν το προιόν με τεράστια επιτυχία αυξάνωντας έτσι τον τζίρο της επιχείρησης.
Το μίγμα βαφλάκι είναι μία νέα συνταγή της εταιρείας FAFAS, παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα κάτω από προδιαγραφές ISO22000. Αυτό σημαίνει ότι η διαχείριση των Α’ υλών στη διαδικασία παραγωγής , η παραγωγική διαδικασία, η αποθήκευση και η διακίνηση πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται σύμφωνα με τις τελευταίες ευρωπαϊκές οδηγίες ασφάλειας τροφίμων.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της FAFAS FOOD PRODUCTS χαρακτηρίζονται από πλήρως αυτοματοποιημένη διαχείριση της παραγωγής. Φιλοσοφία της FAFAS FOOD PRODUCTS στην παραγωγή των προϊόντων της είναι η απουσία χημικών συντηρητικών.
Γι’ αυτό και όλες οι Α ύλες συνοδεύονται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά τεχνικών προδιαγραφών που απαιτούνται για την παραγωγή αγνών και φυσικών προϊόντων απαλλαγμένα από μεταλλαγμένα. Όλα αυτά διασφαλίζουν ένα άριστο και σταθερό ποιοτικά αποτέλεσμα.
Η εταιρεία μας για τη συσκευασία του μίγματος βαφλάκι χρησιμοποιεί άριστα και τελευταίας τεχνολογίας υλικά για την διαφύλαξη της ποιότητας των προϊόντων από εξωγενείς παράγοντες.
Τα υλικά της συσκευασίας συνοδεύονται με την ευρωπαϊκή νομοθεσία που αφορά την περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα καθώς και την 282/08/ΕΚ σχετικά με την χρήση ανακυκλωμένων πλαστικών. Δηλαδή η ποιότητα της συσκευασίας είναι εναρμονισμένη με την ελληνική νομοθεσία του κώδικα τροφίμων και των ευρωπαϊκών οδηγιών.

Βίντεο